Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jasz-nagykun-szolnok-megye.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 7 db
Komárom-Esztergom megye

Komárom-Esztergom megye

Komárom-Esztergom megye az ország északnyugati részén található. Északról a Duna és Szlovákia, keletről Pest megye, délről Fejér és Veszprém megyék, nyugatról Győr-Moson-Sopron megye határolják. Székhelye Tatabánya. Az ország legkisebb területű, és a második legsűrűbben lakott megyéje. A linkgyűjtemény a Komárom-Esztergom megyei településeket, hivatalokat, egyesületeket, látnivalókat, szállásokat, vendéglátókat, oktatási intézményeket, könyvtárakat és hírportálokat mutatja be.

Megyék, megye

Megyék, megye

A megye közigazgatási területi egység Magyarországon, lakóinak közössége 1990 óta önkormányzati joggal rendelkezik, azonban évezredes múltra tekint vissza. Története során funkciója, intézményrendszere, területi beosztása egyaránt sokat változott. Magyarul megyének nevezik több más ország egyes közigazgatási egységeit is. A linkgyűjtemény a Magyar megyéket, azok legfontosabb hivatalait, egyesületeit és alapítványait mutatja be

Nógrád megye

Nógrád megye

Nógrád megye az ország északi részében található. Északról Szlovákia, keletről Borsod-Abaúj-Zemplén megye, délkeletről Heves megye, délnyugatról Pest megye határolják. Megyeszékhely: Salgótarján. A linkgyűjtemény a Nógrád megyét, annak látnivalóit, településeit, hivatalait, alapítványait, egyesületeit, látnivalóit, szállásait, vendéglátó helyeit, oktatási intézményeit, könyvtárait, álláskereső portáljait és hírportáljait mutatja be.

Szolnok

Szolnok

Szolnok az Alföld közepén, Budapesttől 100 km-re, a Tisza partján, a Zagyva torkolatánál fekszik. Lakossága 75.000 fő. A linkgyűjtemény Szolnok városát, annak nevezetességeit, hivatalait, iskoláit, álláskereső oldalait, híres szülötteit, testvérvárosait, sportját, médiáját, szálláshelyeit, vendéglátóhelyeit és cégeit mutatja be.

Tolna megye

Tolna megye

Tolna megye a Dunántúl délkeleti részén fekszik. Északról Fejér megye, keletről a Duna, délről Baranya megye, nyugatról Somogy megye határolja. Megyeszékhely: Szekszárd. Az oldal a megyét, annak településeit, hivatalait, hírportáljait, fontosabb oktatási intézményeit, médiáját, turizmusát, szálláshelyeit, vendéglátóhelyeit, könyvtárait, sportját, médiáját és egészségügyét mutatja be.

Vas megye

Vas megye

Vas megye Magyarország nyugati részén található. Északról Győr-Moson-Sopron megye, keleten Veszprém megye, délről Zala megye, délnyugatról Szlovénia, nyugatról Ausztria határolja. Székhelye Szombathely. A linkgyűjtemény a megyei hírportálokat, hivatalokat, településeket, oktatást, egyesületeket, alapítványokat, könyvtárakat, álláskereső portálokat szállásokat és vendéglátókat valamint az őrséget mutatja be.

Veszprém megye

Veszprém megye

Veszprém megye a Közép-Dunántúlon helyezkedik el. Északról Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom, keletről Fejér megye, délről a Balaton és Somogy megye, nyugatról Vas és Zala megyék határolják. Az ország közepes nagyságú megyéihez tartozik. Területe három nagy tájegységre, a Kisalföld déli részére, a Bakony hegységre és a Balaton-felvidékre bontható. Székhelye Veszprém. Az oldal a Veszprém megyét, annak településeit, hivatalait, főbb látnivalóit, oktatási intézményeit, egészségügyét, álláskereső oldalait és a Balatont mutatja be.

Tuti menü