Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Média képes leírás - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu
részletek »

Média - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu

Képes leírás

Keresés
Találatok száma - 5 db
Aktív rádió

Aktív rádió

A Szolnoki Aktív rádió honlapja. A rádió az FM 92,2 Mhz-en fogható Szolnok és térségében. Az oldalon lehetőségünk van a rádió online hallgatásához is, melyhez telepítenünk kell a Windows Média Playert. A rádió címe: 5000 Szolnok, Kossuth L. út 2.

Amadeus Rádió

Amadeus Rádió

Minden hétköznap: - 06:00 - 11:00 Reggeli Juice-Kis Katával - 11.00 - 16.00 Amadeus Napozó-Joó Zsuzsával, Hajdú Csabával A napi zenés, szórakoztató műsorfolyamban reggelenként fél óránként, majd 8:30-tól óránként hírek, 12 órakor 12 perces hírösszefoglaló. Óránként közúti Információk, kulturális programajánlók, sporthírek, időjárás jelentés, gazdasági hírek hangzanak el, sok-sok informatív jellegű beszélgetéssel, élő és telefonos interjúval fűszerezve. Minden csütörtökön, pénteken és szombaton a reggeli órákban piaci körkép a szolnoki piac aktuális árairól.

Karcag Televízió

Karcag Televízió

Nagy örömömre szolgál, hogy kitünteti figyelmével ezen televíziót, mely a Karcag városában történő események megörökítését, és a tágabb közönség számára való hozzáférhetőség biztosítását tűzte ki céljául. Elmondhatom, hogy a Karcag Televízió becsülendő aktivitással és szorgalommal tudósít minden, a közösség számára fontos és érdekes eseményről és így részese a Nagykunság fővárosában zajló rendezvényeknek, annak az értékteremtő és értékmegőrző munkának, melyet az itt élő emberek hosszú generációk óta szívügyüknek tekintenek. Azok a képek, amelyek bemutatják városunkat, annak lakóit, egyúttal fontos kordokumentumok is, egy gyorsan átalakuló világ pillanatfelvételei. Mutatják azt, hogy mely dolgok érték- és időállóak, és melyek azok, amelyek nem tudnak megmaradni abban a fordulatokban gazdag korban, melynek mi is részesei vagyunk. A televízió is egyik eszközünk lehet, a hasznos és jó dolgok megőrzésében! Abban, hogy a média eszközeit alkalmazva egy pozitív értékrend számára biztosítsunk megmaradást és gyarapodást...

Szolnok Tv

Szolnok Tv

Hírek, magazinműsorok, közgyűlés, heti műsor és nyári mozi. A Szolnok Tv oldalán napi frissítéssel olvashatjuk a televízióban megjelenő hírek összefoglalóit. Informálódhatunk továbbá a televízió műsorairól is.

Túri Televízió

Túri Televízió

A Túri Televízió Internet-elektronikus alter-egója. A televízió Mezőtúron üzemel. Az oldalon lehetőségünk van online nézni a televíziót vagy letölthetjük a legfontosabb műsoraik videóanyagait, ha lemaradtunk róla.

Tuti menü