Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megyei hírportálok képes leírás - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu
részletek »

Megyei hírportálok - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jasz-nagykun-szolnok-megye.tlap.hu » Megyei hírportálok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Jász-Nagykun-Szolnok megye (Origo cimkék)

Jász-Nagykun-Szolnok megye (Origo cimkék)

Jász-Nagykun-Szolnok megye legfontosabb hírei és eseményei az Origo hírportálon. - Egy jászberényi háziorvost részesített figyelmeztetésben az ÁNTSZ, mert nem volt a rendelőjében, amikor ki akarták hívni ahhoz a tornaórán rosszul lett helyi gyerekhez, aki később Budapesten meghalt. Egy másik doktor ellen pedig etikai eljárást indulhat, mert maga helyett mást akart kiküldeni. A születési rendellenesség miatt hirtelen meghalt fiú ügyében az Országos Mentőszolgálat is vizsgálódik még. - Munkaügyi pert indított egy férfi Vadai Ágnes honvédelmi államtitkár ellen, mert szerinte feketén foglalkoztatta őt a szocialista politikus. Kálmán Imre szerint 2002 és 2006 között nem fizettek alkalmazása után járulékot, a 2006-2008 közötti időszakról pedig olyan szerződés került a bíróság elé, amelyen szerinte nem az ő aláírása szerepel. Vadai ésszerűtlennek tartja a vádakat, a bíróság pedig elhalasztotta a tárgyalást és írásszakértőt rendelt ki. - Nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolják azt a három fiatalt, akik a vád szerint számítógépes kábellel fojtottak meg egy pedofil férfit 2008-ban Jászberényben. Az áldozat a gyanú szerint korábban három évig tartott fenn szexuális kapcsolatot a legfiatalabb, 14 éves elkövetővel, aki rokonaival ki is rabolta az áldozat lakását a gyilkosság után...

Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál

Jász-Nagykun-Szolnok megyei hírportál

Hírportálunk gárdája fiatal, lelkes újságírókból áll. Véleményünk szerint a szolnoki, Jász-Nagykun-Szolnok megyei közönség igényes, szórakoztató tájékoztatásához jelenleg nem áll rendelkezésre elég online felület. Ezért szeretnénk a saját nézőpontunk, világlátásunk szerint megmutatni a helyi és országos történéseket. Weboldalunkon - többek közt - olvashatnak jászsági, karcagi és törökszentmiklósi híreket, magyarsággal kapcsolatos cikkeket, valamint belföldi és külföldi, kulturális, bűnügyi, illetve sport híreket. Látogasson bennünket rendszeresen, szóljon hozzá cikkeinkhez, s küldje el témajavaslatait e-mail címünkre!

Megyei hírportál (Szoljon)

Megyei hírportál (Szoljon)

Az oldalon Jász-Nagykun-Szolnok megye és Szolnok városának legfrissebb híreit és eseményeit olvashatjuk az alábbi főbb témakörökben: hírek, sport, galéria, szórakozás, közösség, helyi érték, hasznos és grátisz.

Szolnoki Napló

Szolnoki Napló

Szolnok városának és Jász-Nagykun-Szolnok megye hírei. Sport, rendőrségi és bulvárhírek. Kultúra, programajánló és képgaléria. Szolnok városának látnivalói és nevezetességei. A portálon fórumozási lehetőség is van.

Tuti menü