Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vendéglátás képes leírás - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu
részletek »

Vendéglátás - Jász-Nagykun-Szolnok megye.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: jasz-nagykun-szolnok-megye.tlap.hu » Vendéglátás
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aranysas Étterem

Aranysas Étterem

Jászberény belvárosának zajától távol, a csendes, nyugodt környezetben található Aranysas Étterembe invitáljuk régi és leendő vendégeinket. Klimatizált, 140 fő befogadóképességű, kétszintes éttermünk kedvelt helye a magyaros ételek szerelmeseinek, kitűnő helyszín családi, baráti, vállalati rendezvények színvonalas lebonyolításához. Éttermünk emeleti részén 100 főt tudunk egyszerre vendégül látni, míg a földszinti rész 40 férőhelyes. A napsütést és a finom ételeket a 30 fős teraszunkon élvezhetik. Nyitva tartás: H-Cs: 11-22, P-Sz: 11-24, V: zárva

Bajnok Étterem

Bajnok Étterem

Szolnok belvárosában található a már külsőségeiben is egyedülálló "Bajnok PUB és étterem". A kerthelyiség a magyar paraszti hagyományokat felidézve különleges hatással van az ide látogatókra. A falakon korabeli paraszti szerszámok és a sok piros muskátli udvarház jellegűvé varázsolja. A pincerészben 150m2-en található angol PUB, mely hamisítatlan angolszász hangulatot áraszt, hihetetlen ötletességgel, a vendégek nagy megelégedésére. Bajnok étterem és pub - A PUB-bal párhuzamosan található az abszolút magyaros stílusú páratlan hangulatot sugárzó boltíves pinceétterem. Az étlap elsősorban a magyar konyha remekeit és a konyhafőnök ajánlatát kínálja, melyre ugyancsak a magyaros ízek a jellemzők. A légkondícionált PUB része az elkülöníthető rendezvényterem, amely ideális bankettek, üzleti tárgyalások, állófogadások, osztálytalálkozók színvonalas lebonyolítására.

Halászcsárda Szolnok

Halászcsárda Szolnok

Egyre többen tudják Szolnokon, hogy igazi tiszai halászlét a Szolnoki Halászcsárdában lehet kóstolni. Tegyen egy próbát Ön is! Elsősorban pontyból készült halászlét ajánlunk, remek égő pirospaprikával. Ezután következhet a kiváló húsú pikkelyesekből készült sültes tál, haltepertő. És persze sok tucat, más ízlés-kérés szerint elkészített étel. A köretek, édességek, különleges tésztafélék sokfélesége is hozzátartozik nálunk a terített asztalhoz. Italkínálatunk a legkitűnőbb borokkal és sörökkel teremt kedves perceket az ebédhez, vacsorához. Vállalunk: 50-60 fős lakodalmak, családi és egyéb rendezvények lebonyolítását, hidegtálak készítését. A halászcsárda igen jól megközelíthető tömegközlekedési eszközzel, gépkocsival, kerékpárral, gyalog, de akár (a vízi túrázóknak) kajakkal-kenuval is. Utóbbiak közvetlenül a híd lábánál köthetnek ki hajóikkal. Aki viszont szárazföldön, vonattal vagy helyközi menetrendszerű autóbusszal érkezik Szolnokra az a vasútállomásról autóbusszal (a Szabadság térig utazva) juthat el a hozzánk. Budapest felől gépkocsival érkezők a régi 4-es főúton haladva a Tisza-hídnál balra fordulva érik el...

Pipacs étterem

Pipacs étterem

Belvárosi kisvendéglő házias ízekkel, jászsági ételspecialitásokkal, és hangulatos kerthelyiséggel várja vendégeit. Reméljük, hogy konyhánkkal és barátságos kiszolgálásunkkal kellemessé tehetjük a nálunk töltött idejét. Ételeinket igény szerint házhoz szállítjuk (a-la carte és előfizetésest egyaránt). Családi, baráti, ballagási évzáró rendezvények lebonyolítását vállaljuk kiszállítással is. A Tiszti Klubban esküvői rendezvények teljes körű lebonyolítását vállaljuk 100 főig. Éttermünkben a Chéque déjeuner a Sodexho s Ticket Restaurant étkezési utalványokat is elfogadunk. Megrendelés esetén a kiszállítás Jászberényben ingyenes.

Vincellér Étterem és Borozó

Vincellér Étterem és Borozó

Jászberény belvárosában található hangulatos pincehelyiség, nyáron kibővülő kerthelyiséggel. A tradicionális Magyar borok nagy választékával, a nemzetközi gasztronómia remekei mellet a Jászsági nép ételek elkészítésével, színvonalas kiszolgálásával várjuk kedves vendégeinket. Cím: Vincellér Étterem és Borozó Jászberény Kossuth út. 23.

Tuti menü